Шумоізоляція для дому, офісу, студій: переваги використання акустичних панелей

Один із популярних трендів у дизайні сьогодення - це м'які панелі для стін. Вони в змозі яскраво підкреслити смаки власників, надати тон та доповнити будь-який інтер'єр, а також демонструють відмінні експлуатаційні характеристики.

Ми виготовимо м'які стінові панелі на замовлення за індивідуальними розмірами та дизайн-проектами. При необхідності наші фахівці відповідатимуть на всі питання та консультуватимуть щодо вибору кольорової гами, матеріалу та форми.

Різноманітність застосування. М'які стінові панелі зі шкіри та тканин можна використовувати не лише для оздоблення стін, а й для обробки стель. Крім того, шкіра та еко-шкіра можуть бути використані для виготовлення міжкімнатних дверей, обрамлених наличниками та козирками, фасадів меблів, шаф, бібліотек, кабінетів та інших виробів у вигляді вставок чи цілих виробів.

М'які стінові панелі можна використовувати в гостьових, спальних, переговорних кімнатах, а різнокольорові панелі чудово підійдуть для дитячих кімнат.
Власне виробництво м'яких стінових панелей. Обладнання нашого виробництва дозволяє виконувати повний цикл робіт та обробляти вироби, не залучаючи сторонніх виробників. Це дозволяє більш ретельно відстежувати якість та терміни на кожному етапі виробничого процесу і є гарантією мінімальної ціни на м'які стінові панелі, оскільки усунуті посередницькі процеси.

Як вибрати матеріал для м'якої панелі на стіну?

Виготовлення м'яких стінових панелей на замовлення можливе як зі стандартних меблевих тканин, так і з гіпоалергенних матеріалів. У дитячій кімнаті можна прикрасити ігрову зону м'якими стінами з яскравого еко-шкіри. Вони виглядатимуть яскраво і весело, а догляд за такими стінами не вимагатиме особливих зусиль.

За видом використовуваного матеріалу м'які панелі для стін бувають наступних видів.

Стінові панелі з еко-шкіри (шкірзаменителя)

Якісна еко-шкіра - це довговічний та дуже неприхований у догляді матеріал. Панелі з шкірзама будуть влучним вибором для кухні або вітальні, їх легко доглядати, вони виглядають стильно та вишукано. Найбільш привабливо виглядають панелі, виконані з однотонного шкірзама благородного кольору. М'які панелі для стін з шкірзама важко візуально відрізнити від натуральної шкіри, тому такі панелі завжди користуються підвищеним попитом.

Цей вид панелей є найпростішим у догляді. Достатньо час від часу протирати верхній шар сухою ганчіркою або трохи вологою серветкою з мікрофібри.

Важливо уникати використання жорсткої абразивної поверхні для видалення будь-яких плям з поверхні панелей з еко-шкіри, оскільки сильний натиск може призвести до стирання верхнього шару, і панелі втратять свій привабливий зовнішній вигляд.

Стінові панелі з тканини

Сюди входять замша, вельвет, гіпоалергенна тканина, тканина з водовідштовхувальним просоченням та інші види тканин.
Якщо ваш вибір зупинився на тканинних м'яких панелях, рекомендується віддати перевагу тим матеріалам, які мають антистатичний ефект. Саме ця властивість не дозволить вашим панелям притягувати і вбирати пил. Якщо на панель потрапила рідина, слід відразу витерти утворене пляму сухою чистою ганчіркою або паперовою серветкою. Потім обробити пляму відповідно до її походження та типу матеріалу, з якого виготовлена стінова панель.
М'які настінні панелі з вельвета

Вельвет - це якісна тканина з щільною текстурою, візуально дуже схожа на бархат. Вона має більше довгий і щільний ворс. Він не витягується, довго зберігає свій привабливий вигляд, тому дуже популярний на ринку м'якої меблі та стінових панелей. Переваги вельветових настінних панелей:

●    Не притягають пил, чудово чистяться за допомогою пилососа.
●    Екологічний матеріал.
●    Зносостійкий матеріал, стійкий до стирання.
●    Довговічний.
●    Має приємну бархатисту структуру і ефектно виглядає на стінах.

Для настінних панелей ми рекомендуємо колекції вельвету від нашого перевіреного часом постачальника: Каліфорнія, Больцано, Делемонт, Лаунж, Ламанш, Хоуп.

Стінові панелі з замші

Штучні види замші вже давно успішно замінили на меблевому ринку своїх природних соратників. Це дуже популярний оббивочний матеріал, який має високі технічні характеристики.

До переваг замшевих настінних панелей можна віднести:

●    Довговічність і міцність - цей матеріал дуже важко піддається деформації, його вельми проблематично розірвати.
●    Не вигоряє з часом, панелі з замші довго збережуть свій колір. Проте не рекомендуємо розташовувати їх на стіні під постійними прямими сонячними променями. Це рекомендація стосується більшості меблевих матеріалів. Для сонця існують спеціальні види тканин, призначених для вуличного меблі. Але не для м'яких настінних панелей.
●    Не стирається з часом. Такі панелі і через кілька років будуть виглядати так само привабливо.
●    Мають приємну на дотик текстуру.
●    Відмінно пропускають повітря і не піддаються електризації.
●    Для догляду підходить сухе прибирання.

Ми рекомендуємо замшу з колекцій Комо, Мічиган або Гранд.

Стінові панелі з натуральної шкіри

Найбільш дорогий вид м'яких стінових панелей. Панелі з натуральної шкіри виглядають дуже дорого, вишукано та аристократично. Вони підійдуть, на жаль, не кожній квартирі та не кожному гаманцю. Вартість м'яких панелей зі шкіри буде значно вищою за тканинні аналоги або панелі зі шкірзама.