Чому варто звернути увагу на акустичні кабіни замість переговорних офісних.

Підбивши підсумок до сказаного вище, варто відзначити ще раз, що акустичні кабіни - це відмінне сучасне рішення, яке дозволяє організувати спокійний робочий простір в умовах шумного відкритого офісу. При цьому співробітники можуть активно взаємодіяти з колегами без будь-яких обмежень і одночасно мати можливість усамітнитися в тиші для вирішення своїх завдань або проведення важливих переговорів. Сучасна акустична кабінка дозволяє реалізувати ці потреби і знайти компроміс між окремим кабінетом і спільним офісним простором. Чому ж акустичні кабіни кращі за стандартні офісні переговорні?

Портативна конструкція - всі акустичні капсули можна легко розібрати і перемістити в будь-яке зручне місце в офісі (при цьому переїзд не викличе багато труднощів завдяки легкій конструкції та мобільності пристроїв);

В капсулах є акустичні стіни - у звичайних переговорках використовуються стіни з того ж матеріалу, що і більша частина будівлі. Акустичні переговорки приглушують чужі шуми та звуки.

Кабіни легко збираються. Це перевагу вже відзначено раніше - акустичні капсули легко піддаються встановленню та монтажу. У середньому збірка такої кабіни займає не більше години.

Власна система вентиляції - незважаючи на герметичність кімнати, в ній завжди зберігається свіжий повітря.

На нашому сайті пропонується кілька варіантів конструкцій акустичних кабінок, які можна підібрати під конкретні потреби офісу. У деяких випадках розмір розрахований на двох осіб, однак є варіанти, де може поміститися ціла проектна команда. Відмінність такої офісної кабіни від телефонної будки полягає в матеріалах, що лежать в основі конструкції: вони дозволяють позбавитися від зайвого еха і звуків. Акустичні кабіни - це оптимальне та ергономічне рішення для офісу будь-якого типу.