Акустичні кабіни в відкритому офісі

Імідж компанії та продуктивність персоналу залежать від офісного середовища. Керівник повинен створити комфортні умови для своїх працівників, щоб інтер'єр відзначався функціональністю та естетикою. Зручність меблі, її ергономічність також впливають на настрій співробітників. Лише дбайливим підходом до облаштування офісу можна досягти гармонії роботи колективу та підвищити економічні показники фірми.

Облаштуванням офісу повинен займатися досвідчений дизайнер, який запропонує розробку концепції простору, правильно підбере декор. Він повинен розумно розмістити обладнання, офісну техніку, розставити меблі. Все це допоможе підняти ефективність праці фахівців, репутацію компанії перед партнерами та клієнтами.

Якісна меблі, зонування робочих місць - це ефективні заходи позитивного впливу на імідж організації, вияв доброго смаку її директора. Тому для облаштування офісного приміщення варто звернутися до досвідченого дизайнера. Він надасть свій проект дизайну з урахуванням модних тенденцій, покаже зразки раніше виконаних робіт, керівник внесе свої власні побажання. У дизайнерів є багато цікавих ідей у вигляді планування відкритих, кабінетних, комбінованих типів офісів, які мають свої особливості та недоліки. Кабінетний тип не завжди відрізняється практичністю, оскільки керівнику потрібно оперативно спілкуватися з співробітниками. Відкриті типи також мають свої недоліки, в них відзначається високий рівень шуму, який заважає сконцентруватися.

Акустичні кабіни - новий модний тренд, за допомогою якого можна оптимально планувати робочі місця. Це конструкції, іноді мобільні, на зразок телефонної будки, в які монтується скляні перегородки та двері розпашного типу. Є конструкції більшого розміру, на трьох і більше осіб, схожі на капсули. Вони візуально розширюють простір, допомагають оптимізувати використання корисної площі, поглиблюють звуки, розсіюють світло. Розділяють просторове приміщення на міні-кабінети для спеціалістів, ізолюють робочі місця. Там виділяється зона нарад з колективом, місце для відпочинку. Такі окремі зони особливо необхідні великим компаніям для ведення переговорів в тиші. В ізольованих кабінах, виготовлених з акустичних матеріалів, сучасний стильний дизайн, відмінна звукоізоляція. Рівень шуму там знижується до низьких ДБ, немає еха.

У акустичній зоні легко сконцентруватися для більш ефективного проведення конфіденційних переговорів. Вона обладнана системою вентиляції, яка очищує повітря від зайвого вуглекислого газу. Окрема кімната освітлюється потужними LED-світильниками, обладнана додатково USB-портом та звичайною розеткою. Вся система освітлення та вентиляції працює автоматично, якщо в кімнаті немає руху, вона вимикається на 8 хвилин, потім включається. Проектувальник допоможе забезпечити комфортність та функціональність приміщення офісу з урахуванням чисельності колективу. За науковими дослідженнями відомо, що зручність робочих місць, ергономічний дизайн допомагає підвищити працездатність фахівців у вирішенні виробничих завдань компанії.